Kort nieuws van de dag.

Volgens goed geinformeerde bronnen zal het waarschijnlijk binnen twee maanden zo ver zijn dat Veronica en Radio 538 er enkele zenders bij krijgen. Veronica krijgt er 3 bij, Radio538 krijgt er 3 of 4 bij.

Edwin Evers gaat definitief naar 538, natuurlijk samen met zijn 2 co hosten. En Jeroen van Inkel gaat nu ook weg bij Veronica. Het schijnt zo te zijn dat Radio 538 zelfs haar format gaat aanpassen in verband met de komst van deze heren. Morgen meer nieuws hierover.

Gisteren schreven we nog dat de site van DanceFM verdwenen was, is de site gestolen soms??? Vandaag hoorde we dat Dance FM uit Assen een adempauze had ingelast i.v.m. financiele problemen. Op de kabel in Assen e.o. wordt de lege ruimte vanaf 15-2 opgevuld met Noordzee FM, wat eigenlijk vanaf die datum van de kabel zou verdwijnen. (M)

Winston Gerschtanowitz alias Harm van Cloppenburg zal “Goudkust” verlaten. Hij wil Nederland vermaken als presentator, dat wordt lachen….

Heeft u iets te melden over u radiostation, of heeft u ander media nieuws, laat het ons weten, via deze site. Alles is welkom, ook anoniem.

Mensen met een WAP-telefoon kunnen nu bij Bruna een boek bestellen en betalen met een creditcard. In Nederland is Bruna de eerste online shop die deze mogelijkheid biedt. Mensen die een WAP telefoon in hun bezit hebben, kunnen nu overal en altijd een boek bestellen en betalen. De WAP-dienst van Bruna kun je bereiken via via de M-info dienst van KPN Telecom.

De RadioVisie meldt vandaag dat Radio Atlantis zijn rechtzaak tegen het Commissariaat voor de Media verloren heeft. Dit houdt o.a. in dat Atlantis niet langer gebruik kan maken van de 103,2 MHz voor de regio Woudrichem / Werkendam.

Kasper van Kooten wordt de nieuwe presentator van het NCRV jeugdprogramma ‘Willem Wever’.

Mensen die wat meer informatie willen lezen over GSM-toestellen die het WAP (Wireless Application Protocol), oftewel Internet via GSM ondersteunen, kunnen terecht op wapped.nl. Deze website bevat o.a. het laatste nieuws en een overzicht van de beschikbare producten die het WAP protocol ondersteunen.

Tot morgen maar weer.