Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat de Radiowereld vergeten was te vertellen is da…

Wat de Radiowereld vergeten was te vertellen is dat Ruud de Wild, een van de populairste dj’s van Radio 538 vertrekt. Hij wordt presentator bij Bart de Graaff (BNN). De Wild was al niet meer opgenomen in de winterprogrammering van het commerciële radiostation, als gevolg van een conflict met 538-directeur Erik de Zwart. De Zwart wilde Ruud de Wild aan z’n contract houden bij Radio 538, terwijl de dj wilde vertrekken. De ruzie die daarop volgde liep dermate hoog op, dat De Zwart het besluit nam om De Wild van de radiomicrofoon te weren. De Wild gaat voor BNN het programma Destiny presenteren. Daarin wordt de presentator verhuurd aan mensen die een bijzonder feest geven om zo een beeld te krijgen van de verschillende manieren, waarop de Nederlanders feestvieren. Daar naast gaat De Wild het programma ‘Superstage presenteren. In dit programma worden jonge mensen gevolgd, bij hun droomstage.(A.C.)