Kort nieuws op woensdag 12 april

De nieuwste cd van de legendarische Engelse band The Who is niet in de winkel te koop, maar sinds maandag alleen via internet verkrijgbaar. Dit deelde de groep tijdens een persconferentie mee in New York.

Sinds afgelopen zondag zijn er weer testsignalen te horen op 1584 kHz van 1584 AM The Bells, voorheen Caroline Nederland

Acteur Larry Linville is maandag bezweken aan de complicaties van een longontsteking.
Hij werd zestig jaar. De acteur werd bekend door zijn rol van legerdokter Major Frank Burns in de comedyserie ‘MASH’.

Katja Schuurman die bekend werd door de succesvolle soapserie ‘Goede Tijden, Slecht Tijden’ en ooit te bewonderen was bij het muziekstation MTV, is te gast in de aflevering van ‘Hot Shots’ op woensdag 12 april aanstaande bij The Young One. In deze spraakmakende televisieshow maakt Gijs Staverman samen met Katja een visuele reis langs televisiestations over de hele wereld en stuurt hij de meest hilarische, bizarre en lachwekkende televisiefragmenten de Nederlandse huiskamers in.

De provincie Utrecht blijft echt verstoken van een eigen televisiestation. Jammer…

Het einde voor Hollands Glorie is bijna een feit. Radio Hollands Glorie, is een commercieel radiostation, en dit zal waarschijnlijk per 05-05-2000 stoppen. Het goede nieuws is dat het verder zal gaan onder de naam “Radio Nationaal”, men zal gepresenteerde programma’s leveren. Wie er op het station te horen zullen zijn, Karel van Cooten, de programmadirecteur, en Bart van Leeuwen, die we nog kennen van Radio538. Het commerciële radiostation zal ‘gezellige radio’ gaan brengen met 75 % Nederlands product en 50 % Nederlandstalige producties.

KPN geeft de bewoners van de flat `Niagara` in Amstelveen geld voor een feestje als ze hun verzet staken tegen een antenne voor mobiele telefonie op hun dak. De flatbewoners reageerden geschrokken toen zij hoorden dat huurbaas Fortis het dak had `verkocht` aan KPN. Mochten de bewoners van de ‘Niagara` echt niet willen dan heeft KPN stiekem nog twee andere flats achter de hand.

Bomen hebben ernstig te lijden van de de grootschalige manier waarop in het hele land glasvezelkabels voor internet en mobiele telefonie in de grond worden gelegd. Bij het graven van sleuven worden boomwortels te vaak doorgehakt of -gezaagd waardoor bomen in hun voortbestaan worden bedreigd. Dat stelt de Bomenstichting die vindt dat kabelleggers te weinig oog hebben voor alternatieve methoden die de boomwortels ontzien.

Het meest beruchte duo van Nederland sluipt in de aflevering van ‘Tatum en Jennifer’ op woensdag 12 april aanstaande door de grote tuin van sekssymbool Katja Schuurman in de hoop een glimp van haar op te vangen. Verder gooien de twee meiden hun charmes in de strijd om de aandacht van soapacteur Wouter Nicolaas, beter bekend als Marco de Graaf uit de serie ‘Westenwind’, te trekken. Ze hopen op een rol in de serie en beginnen met een spoedcursus acteren. Tot slot gaan Tatum en Jennifer op onderzoek uit naar het sexleven van de gemiddelde Nederlander op de erotische Kamasutra beurs.

Persberichten en tips, (evt anoniem) Laat het weten via een mailtje of via deze site Alles is welkom.

Tot morgen maar weer.