Gezamenlijke Radiodag voor Enschede

Op dinsdag 23 mei 2000 slaan een groot aantal Nederlandse radiozenders de handen ineen om geld in te zamelen voor giro 777, het gironummer van het Nationaal Rampenfonds. De actie is ten behoeve van de slachtoffers van de ramp in Enschede.

Op ondermeer Radio 538, Veronica FM, Noordzee FM, Radio 10 FM, Sky Radio, Classic ƒM en Radio 3FM kunnen luisteraars op die dag hun favoriete platen aanvragen, die tegen betaling gedraaid worden. Aan het eind van de dag hopen de deelnemende radiozenders een aanzienlijk bedrag bijeen te brengen voor de slachtoffers van de ramp in Enschede.

De radiostations verzorgen hun eigen uitzending, met verzoeken van eigen luisteraars. Aan het eind van de dag wordt op alle deelnemende zenders het totaal opgehaalde bedrag bekendgemaakt.

Meer informatie is te vinden op www.omroep.nl/radio3/enschede. Alle deelnemende zenders verwijzen naar deze site. (M)

Gerelateerde berichten