Big Brother / De Bus / RadioWereld Update Woendag

DE BUS
De bus staat op het strand, en zo kwam het dat de passagiers een vechtwedstrijd hielden op het strand. Koen moest menigmaal het onderspit delven. Wederom is er weer met hagelslag geschreven: “Goede Morgen”, en Mariska was er van overtuigd dat Koen wederom de dader was.

BIG BROTHER
Georgie en Kim bespreken hun gevoelens tegenover elkaar en Georgie roept dat hij wel verkering met haar wilt. Hilariteit alom in de slaapkamer.

Van de week schopte Robin een kip met de bal, volgens hem was het meer uit baldadigheid en niet echt met opzet. Van Big Brother moest hij in ieder geval zijn “stichting A.A.P.” t-shirt inleveren.

De weekopdracht bestaat deze keer uit het maken van alle 15 vlaggen van de E.E.G., en deze vlaggen ook minstens 40 meter hoog op te hangen. De opdracht moet donderdag al klaar zijn. Het blijkt dat Desiree bij de wasvoorschriften diverse vlaggen in haar kleding heeft staan, om de redenen wordt elk kleding stuk afgezocht naar voorbeelden van vlaggen.

Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten