Big Brother / De Bus / RadioWereld Update maandag

BIG BROTHER
De bewoners zijn volop bezig met het maken van foto’s voor de verschillende bladen, voor de Gaykrant staan Robin, Ferdie en Koos in sexy poses, en Hieke en Bianca gaan gedeeltelijk uit de kleren voor Playboy, ook Desiree laat zich niet kennen en staat ook met ontbloot boven lichaam op enkele foto’s. Even afwachten dus of de foto’s gelukt zijn.

BIG BROTHER maandag
De bewoners kunnen maar geen verhaal bedenken voor de fotoroman die ze moeten maken, er worden steeds ideeën aangedragen die dan weer langzaam van tafel gaan. Behalve Koos houdt Ferdie zich nu ook bezig met paparazzi fotografie. Hij brengt Kim en Georgie zoenend op de foto.

De bus
Sandra is bang geworden van Koen, voor haar was dit onder andere ook een van de reden om de bus uit te stappen, maar door de andere heeft ze zich toch bedacht. Koen probeert in ieder geval bij Sandra weer in een goed blaadje te komen, want zo had hij het ook niet bedoeld.

Hans is gekozen tot populairste passagier, en hij zet Koen op de bank, daar komen Nancy (met ruime meerderheid) en Bart (met 1 stem van Nancy) nog bij. Een van deze drie zal volgende week maandag de bus moeten verlaten.

Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten