Zoeken
Sluit dit zoekvak.

3FM nieuws

3fm jock Andre Accord, alias Mr. Joy en presentator van NJoy (zoma 0-1), daagt je uit. In het kader ‘mag het een onsje meer zijn’ vraagt hij luisteraars of zij nog leuke christelijk muziek kennen die hij nog niet kent. ‘Wat nou als ik in NJOY een beetje meer van de christelijke muziek zou draaien die jij leuk vindt maar waarvan ik mischien nog niet weet dat de artiest bestaat. Wie o wie verrast mij?’ E-mailen dus!

3fm jock Andre Accord, alias Mr. Joy en presentator van NJoy (zoma 0-1), daagt je uit. In het kader ‘mag het een onsje meer zijn’ vraagt hij luisteraars of zij nog leuke christelijk muziek kennen die hij nog niet kent. ‘Wat nou als ik in NJOY een beetje meer van de christelijke muziek zou draaien die jij leuk vindt maar waarvan ik mischien nog niet weet dat de artiest bestaat. Wie o wie verrast mij?’ E-mailen dus!

Aanstaande maandag is LL Cool J in de Kort en Klijn studio. Wil je dineren met LL? Stuur dan een goeie reden naar Corne Klijn Corne Klijn. Op acht februari komt Usher langs bij Corne.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten