Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Word 538 Miss Universe !

Miss Universe wordt tevens 538 Dance Smash Model

Radio 538, TMF, Free Record Shop en de Miss Nederland Organisatie hebben de handen ineengeslagen om samen de Nederlandse Miss te kiezen. Zij zal namens Nederland worden uitgezonden naar de internationale Miss Universe verkiezing, die in mei in Puerto Rico wordt gehouden. Deze week is de verkiezing van de 538 Miss Universe 2001 begonnen.

De verkiezing is te volgen via Radio 538, TMF en www.538dancesmashhits.nl. De inschrijving is inmiddels gestart en sluit op 1 maart. Na de sluiting worden de beste kandidaten op het internet aan het publiek voor gesteld. De uiteindelijke keuze zal dus gemaakt worden door de luisteraars, kijkers en bezoekers van de website. De kandidaten die de meeste stemmen vergaren, gaan door naar de grote finale van de 538 Miss Universe verkiezing. Op www.radio538.nl en www.538dancesmashhits.nl staat alle informatie over de 538 Miss Universe 2001 verkiezing.

De eerste opdracht voor de toekomstige Nederlandse Miss staat inmiddels vast: de 538 Miss Universe 2001 zal op de cover van de eerstvolgende vier edities van de populaire 538 Dance Smash Hits prijken. De eerste CD met de Miss Universe 2001 ligt juli 2001 in de winkels. (538)