Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ACTIE TEGEN VAN DUIN

Neerlands populairste komiek heeft zich bij sommigen niet al te populair gemaakt. Andre van Duin eiste de domeinnaam www.dikvoormekaar.nl op, ten nadele van de eigenaresse van het internetadres, Marja Visser uit Almere. Zij runde op dikvoormekaar.nl de website van haar Bureau Dik voor Mekaar, dat zich inzet voor de gezette medemens.

Van Duin, wekelijks op 3FM te horen met zijn “Dikvoormekaar-show”, stuurde zijn advocaat op Marja af en vorige week kon zij niet anders dan haar domeinnaam afstaan aan de komiek. Een zekere Rodrique Hallema vindt de actie van Van Duin niet door de beugel kunnen en koestert veel sympathie voor Marja. Op www.dikvoormekaar.tv is hij een actie begonnen om de Alkmaarse te steunen. Wat vind jij ervan? (ShowWereld)

Gerelateerde berichten