Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nog veeel meer newz van 538

Winnen, winnen, winnen
Naast dat je bij van Inkel kans maakt om een jaar lang gratis te rijden in een rode Ferari, maak je donderdag weer kans op de superprijs. Deze keer is het een geheel verzorgde trip naar de Superbowl in Florida, USA. Luister donderdag tussen 14 en 16 uur naar Jeroen Nieuwenhuize en win deze prijs.

Jennifer Lopez weekend.
Komend weekend is het Jennifer Lopez weekend. Je hoort alle tracks van het nieuwe album JLO. Hoor je een plaat van Jennifer Lopez, bel dan met 538 en maak kans om het eerste concert van haar bij te wonen.

Live38 downloads
De live registratie van “Where do I go” van kane is nu te downloaden op www.radio538.nl Om het te beluisteren heb je Windows Media player 7 nodig.

Programma update
-Jeroen van Inkel is weer beter.
-WeekendRick in de morgen komt komend weekend vanuit de sneeuw. Rick van Velthuysen en producer Jan Prins presenteren het programma vanuit Mayrhofen, Oostenrijk.

Powermix
Afgelopen vrijdagnacht was de eerste powermix gemixt door Dennis Verheugd (Devious) te beluisteren op 538. De playlist is na te lezen op www.radio538.nl/powermix.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen

Wanneer start jou deejay-opleiding ?

Vanaf begin januari 2001 start Radio 538 haar eigen deejay-opleiding. Deze opleiding biedt aankomende radiodeejays de mogelijkheid het vak te leren. Na zorgvuldige selectierondes zullen er circa vier deejay-talenten de gelegenheid krijgen om, geheel op kosten van Radio 538, radiotraining te volgen.

In Amerika is een opleiding voor deejays heel normaal, maar in Nederland bestaat dit fenomeen nog niet. De deejay-opleiding is een initiatief van Radio 538. De training zal mede gegeven worden door de bekende broadcast consultant Wim van Putten en Radio 538 Program Director Uunco Cerfontaine.

De radiotraining bestaat uit het analyseren en evalueren van de eigen radioprogramma’s (veelal bij lokale en regionale omroepen) en het meedraaien met een aantal bekende Radio 538 deejays. Iedereen kan zich opgeven door een bandje naar Radio 538 te sturen. Enige ervaring bij een lokale of regionale omroep is wel een voorwaarde om geselecteerd te worden.

Program Director Uunco Cerfontaine: “Bij 538 nemen we het deejay-vak erg serieus. Voor jonge voetballers bestaat er een opleiding, voor TV producers is er een opleiding, maar aankomende deejays moesten tot nu toe zelf maar zien hoe ze het vak onder de knie kregen. Onze opleiding is een uitgelezen kans voor deejaytalent om de top te halen. Er zullen best wat talentvolle mensen zijn afgehaakt omdat ze op een bepaald moment niet verder kwamen met feedback van alleen vrienden en bekenden. Met professionele coaching kunnen talentvolle deejays hopelijk de stap maken van welwillende amateur naar professionele deejay.”

Mensen die al draaien bij de ziekenomroep, lokale omroep of regio omroep kunnen zich aanmelden door: Een tape/MD/CD te sturen met daarop een aantal korte presentatiefragmenten, een paar doorstarts en een paar spotjes/ promo’s die je hebt ingesproken. (Radio538)