Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Colin Banks van Radio 538 naar Noordzee FM

Vandaag is bekend geworden dat met ingang van 1 maart Colin Banks het presentatieteam van Noordzee FM komt versterken. De voormalig Radio 538 DJ zal op Noordzee FM, op werkdagen, de ochtendshow gaan presenteren tussen 06.00 en 09.00 uur. De nieuwe ochtendshow wordt een jong volwassen programma met veel muziek, doelgroepgerichte items en actueel nieuws, weer en verkeer. Colin Banks zal Antoine van Schie opvolgen, die heeft aangegeven Noordzee FM te verlaten.

“De komst van Colin Banks is een grote aanwinst voor Noordzee FM! Colin is op dit moment één van de weinige grote talenten van Nederland en weet zich in positieve zin te onderscheiden ten opzichte van collega’s”, zegt Michèl Weber, Programma Directeur bij Noordzee FM. “Verder is Colin zeer creatief, heeft gevoel voor humor, staat met zijn beide benen op de grond en niet onbelangrijk, hij heeft het “Radio maken” in al haar facetten in zijn vingers.”

De 29 jarige Colin Banks is zijn hele leven al bezig met het maken van radio. “Radio is één van mijn grootste passies. Noordzee FM is voor mij een geweldige uitdaging! Daar komt nog eens bij dat ik de winners-mood en het concept van het nieuwe Noordzee FM helemaal zie zitten!”, aldus een zeer enthousiaste Banks. (M)