Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Erwin van der Bliek op Pyjama FM

Sinds Kort heeft Gerard Ekdom de uren overdag van Giel Beelen overgenomen. De uren van Gerard Ekdom ’s nachts zijn overgenomen door niemand minder dan Erwin van der Bliek.

Erwin van der Bliek presenteert al sinds begin vorig jaar het programma Pyjama FM op zondagnacht (of maandagochtend) tussen 01.00 en 03.00 uur. Maar nu is hij dus ook te beluisteren van maandagnacht (dinsdagochtend) tot donderdagnacht (vrijdagochtend) tussen 03.00 en 06.00 uur.

Hier volgt een overzicht van wat je de komende dagen bij Erwin van der Bliek kan verwachten:

Op zondagnacht (maandagochtend) 29 Januari tussen 01.00 en 03.00 uur staat Pyjama FM in het teken van vette beats, De hele show kun je uit je dak gaan van Hard Club en Techno met DJ Dana. Ook kun je tijdens deze show kaarten winnen voor de danceparty QCLIMAX.

Op Donderdagnacht (Vrijdagochtend) 2 Februari tussen 03.00 en 06.00 uur is er bij Erwin van der Bliek een optreden van de band IJskoud, deze Nederlandse rockformatie was al eerder te gast bij Erwin, toen met het nummer “De Bal”, nu zal IJskoud een langer optreden geven en de luisteraars van 3FM kunnen daarbij zijn. Om je voor dit optreden aan te melden kun je tijdens de show van Erwin bellen met 0800-1336 of mail naar erwin@radio.fm (M)

Gerelateerde berichten