Search
Close this search box.

SUPER BOWL RECHTSTREEKS BIJ NOS

NOS-Studio Sport doet in de nacht van zondag 28 op maandag 29 januari op Nederland 2 rechtstreeks verslag van de 35e editie van de Super Bowl. In de eindstrijd van de Amerikaanse NFL-competitie (American Football) nemen de Baltimore Ravens het op tegen de New York Giants. Verwacht wordt dat wereldwijd meer dan 800 miljoen televisiekijkers getuige zullen zijn van de eindstrijd op Super Sunday, die wordt gespeeld in het Raymond James Stadion in Tampa Bay (Florida).

Jack van Gelder en American Football-kenner Ronald Buijs geven commentaar bij de wedstrijd, die om 00.30 uur (Nederlandse tijd) begint. De NOS-uitzending begint om 23.30 uur met een uitgebreid overzicht van de gespeelde wedstrijden tot aan de finale, afgewisseld met rechtstreekse beelden vanuit het stadion. In de rust van de wedstrijd zijn optredens te verwachten van ’N Sync en Aerosmith. (NOS)

Gerelateerde berichten