Search
Close this search box.

Star-maker komt er aan !

In het weekend van 13 en 14 januari en afgelopen weekend vonden in Hilversum de allereerste selectiedagen van het nieuwe programma Starmaker plaats. Ontzettend veel jongeren tussen de 16 en 23 jaar hebben hun kans gegrepen in de hoop een Star te worden. Zij vulden het aanmeldformulier in en maakten een videoband van zichzelf.

Ruim 250 kandidaten worden nu uitgenodigd om zich de komende weken voor een jury te presenteren. In het weekend van 13 en 14 januari en afgelopen weekend vonden in Hilversum de allereerste selectiedagen plaats. Op de site vind je in het Starmaker Nieuws (nieuwsarchief) een bericht over de allereerste selectiedag en binnenkort is er ook een foto-impressie van deze 1e selectieronde te zien

Starmaker wordt dit voorjaar zeven dagen per week op televisie uitgezonden. Op internet is Starmaker dan bovendien 24 uur per dag te volgen doordat de beelden van de Star-campus rechtstreeks via streams te zien zullen zijn.

Creatief talent
Starmaker biedt niet alleen muzikaal talent een kans. Want ben jij niet muzikaal maar wel creatief en artistiek? Ontwerp dan een wanddecoratie voor een van de muren van de Star-campus!

Een wand van de Star-campus zal worden gedecoreerd volgens een ontwerp dat gekozen wordt uit alle inzendingen die daarvoor binnenkomen. En dat kan dus jouw ontwerp zijn! Meer informatie lees je op www.star-maker.nl onder de button ‘Jouw ontwerp op TV’ (M)

Gerelateerde berichten