Search
Close this search box.

WK SPRINT SCHAATSEN GOED BEKEKEN

Nooit eerder keken zoveel televisiekijkers naar het WK-Sprint dan afgelopen weekend. Gemiddeld 1,6 miljoen mensen zagen de rechtstreekse uitzendingen van NOS-Studio Sport op zaterdag- en zondagmiddag. Dat is twee keer zoveel als de uitzendingen van het WK-sprint in de afgelopen jaren. De uitzendingen behaalden hiermee een marktaandeel van 62 procent en werden gemiddeld met een 7.2 gewaardeerd.

Het meest bekeken onderdeel waren de beslissende ritten op de 1000 meter voor mannen op zondagmiddag. De prestaties van o.m. Jan Bos en Erben Wennemars werden door 2,2 miljoen Nederlandse televisiekijkers gevolgd. Het hoogst gewaardeerde onderdeel tijdens het afgelopen WK sprint was de winnende rit van Erben Wennemars op de 1000 meter op zaterdagmiddag. Dit onderdeel kreeg een waardering van 7.5. (NOS)

Gerelateerde berichten