Search
Close this search box.

Stadsradio Deventer FM start met nieuwe ochtendshow

Sinds maandag 8 januari heeft Stadsradio Deventer FM 107.3 FM een nieuw ochtendprogramma tussen 7.00 en 9.00 uur. Volgens woordvoerder Marcel Schaufeli is door het aantrekken van DJ Jakob Hut het programma een stuk toegankelijker geworden.

De uit de omgeving afkomstige Hut presenteerde in het verleden bij diverse omroepen waaronder Radio 10, Veronica en de NCRV. Stadsradio Deventer FM wil met goede programma’s een groot publiek in de regio bereiken en het station is er dan ook trots op dat Jakob Hut de gelederen is komen versterken.

Het nieuwe programma “De Ochtendhut” kan zonder meer concurreren met de ochtend programma’s van de landelijke stations, aldus Schaufeli. Met een mix van muziek uit de jaren ’80 en ’90 en de hits van dit moment, afgewisseld met opvallende en verrassende berichten, de ongeremde presentatie van Jakob Hut en lokaal nieuws is ‘De Ochtendhut’ hèt ochtendprogramma voor Deventer en omgeving. (M)