Search
Close this search box.

HAPPY RADIO HERDENKT SLACHTOFFERS VOLENDAM

Alle Happy Radio’s hebben vrijdag avond 1 minuut stilte gehouden voor de slachtoffers in Volendam. Het van oorsprong Volendamse radiostation heeft dat besloten uit medeleven met de slachtoffers.

Happy Radio Edam-Volendam zendt al sinds 1 januari een aangepast programma uit. Zo zijn er geen Happy Radio jingles te horen en is de vrolijke muziek vervangen door ‘stemmige’ muziek. Ook heeft Happy Radio Edam-Volendam in krantenadvertenties haar medeleven met de slachtoffers betuigd.

De Happy Radio’s in Amsterdam, Haarlem & Meer, Friesland, Den Haag , Rotterdam en Noord-Holland zenden wel het reguliere programma uit. Alleen wordt er in de nieuwsbulletins extra veel aandacht aan de ramp besteed. (M)

Gerelateerde berichten