Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoge kijkcijfers voor Embassy Darts 2001.

Ruim 2,5 miljoen kijkers keken dit weekend tijdens het ‘Embassy Darts 2001’ naar de overwinningen van onze Nederlandse darters Co Stompé en Raymond van Barneveld. Zaterdagavond versloeg Co Stompé evenals vorig jaar, Andy Smith en behaalde een winstzege van 3-1 in sets op de Engelsman.

Stompé neemt het dinsdag op tegen Wayne Mardle. Deze wedstrijd wordt dinsdag 9 januari vanaf 19.50 uur live uitgezonden bij SBS.

Raymond van Barneveld won gisteren, onder het toezicht oog van ruim 1,6 miljoen Nederlanders, met 3-1 in sets van Gary Robson. Voor Van Barneveld was het een zeer belangrijke overwinning, omdat hij vorig jaar tijdens hetzelfde toernooi er al in de eerste ronde uitvloog door te verliezen van Chris Mason.

In 1999 won Van Barneveld nog van Mason tijdens de halve finale van het Embassy Darts. Uiteindelijk won ‘Barney’ voor de tweede achtereenvolgende keer de prestieuze wereldbeker door Ronnie Baxter te verslaan. Hopelijk zal hij komende woensdag wederom een winstzege behalen en dit maal op Steve Beaton. De wedstrijd is vanaf 19.50 uur eveneens live te zien bij SBS 6. Tevens deze hele week het ‘Embassy Darts Journaal’ bij SBS 6 rond de klok van 23.00 uur. Marleen Houter blikt terug op de gespeelde partijen en brengt aanvullende nieuwtjes en achtergronden. (SBS/A)

Gerelateerde berichten