Search
Close this search box.

JENNIFER LOPEZ BIJ TOP OF THE POPS

Zondag 21 januari van 18.10 tot 18.55 uur is Jennifer Lopez te zien bij Top of the Pops op Nederland 2. Met stip stormde zij de afgelopen weken de Mega Top 100 binnen waar ze nu al op nummer 1 staat met de single ‘Love don’t cost a Thing’.

Iedere zondag passeren wereldsterren en Nederlands talent de revue tijdens deze spetterende chart show, die tweewekelijks in een speciale Top of the Pops-studio in Nederland wordt opgenomen. Naast Jennifer Lopez deze week onder andere optredens van ATC, Melanie C, Public Domain, Birgit, Spooks, Good Times, Kandi, Robbie Williams, Van Katoen en DJ Jose vs G-spott. De presentatie van de Nederlandse versie van Top of the Pops is in handen van BNN-DJ en -presentator Ruud de Wild.

Top of the Pops is een van de meest succesvolle programma’s van de BBC. BNN is het eerste Nederlandse TV-station dat het format uitzendt, in navolging van o.a. Duitsland waar het programma binnen korte tijd een groot succes werd. Top of the Pops bij BNN ademt dezelfde sfeer uit als de Engelse show en besteedt aandacht aan de Nederlandse Mega Top 100. Top of the Pops komt tot stand in samenwerking met Corbeau TV Masters. (BNN)

Gerelateerde berichten