Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio London ook dit jaar weer terug

Het duurt nog even, maar aan de overkant van de Noordzee word al hard gewerkt aan een nieuwe Radio London RSL. De uitzendingen middels deze korte vergunning vinden dit jaar plaats van 4 tot en met 31 augustus, wederom vanaf de Clacton pier in het graafschap Kent.

Net als afgelopen jaar zal er gebruik worden gemaakt van een portacabbin die aan het eind van de pier staat en speciaal is gebouwd door een van de sponsors. Door het succes van het afgelopen jaar is er deze editie veel support van de lokale touristen organisatie, die reclame voor het station maakt in folders. Een andere sponsor van het afgelopen jaar heeft ook toegezegd medewerking te verlenen; Great eastern railways.

Vorig jaar plaatste dit bedrijf op al hun perrons posters met naast een foto van het oude zendschip van London (de Galaxy), een aankondiging voor het de RSL. Van deze posters werden er meer dan 30 gestolen, vaak met de wandbevestiging. Op dit moment is men bezig om een beter antennesysteem te ontwikkelen zodat de uitzendingen (op middengolf) ondanks het geringe vermogen beter te ontvangen zijn. Ook dit keer hebben weer een aantal oud London-discjockeys hun medewerking toegezegd, maar namen zijn nog niet vrijgegeven. (Hofstad)

Gerelateerde berichten