Search
Close this search box.

Overspel op de radio

Een vrouw in de VS werd ooit gebeld door de DJ van een lokaal radiostation. De DJ had een programma waarin mensen worden beetgenomen. De DJ deed zich voor als de baas van haar man en vertelde dat hij was ontslagen omdat hij iets had gestolen en omdat hij een affaire had met een van zijn collega’s.

De vrouw reageerde woedend en schreeuwde dat ze zich nu ook niet meer hoeft te schamen voor de geheime relatie die ze al een paar maanden had met de broer van haar echtgenoot. Live op de radio.

Waar of niet?
Waar gebeurd. Sterker nog, er is nog een vergelijkbaar verhaal in omloop dat ook waar is.

DJ belt een vrouw die een vriendje heeft in een andere stad Na een blabla-gesprek belt de DJ ook het vriendje. De DJ vertelt hem niet dat hij zijn vriendin ook aan de lijn heeft. De man mag van de DJ een bos bloemen weggeven aan iemand van wie hij houdt.

Vrouw en DJ verwachten dat de bloemen naar de vriendin zullen gaan. De man wil echter dat de bloemen naar zijn vrouw Cindy gestuurd worden. “Wat!? Wie is Cindy?” vraagt zijn vriendin. “Oh shit”, zegt de man. En daarna stamelend. “Ik maakte maar een grapje, schat.” Vrouw begint te schreeuwen, huilen, vloeken. DJ start haastig een commercial.

Mensen die geïnteresseerd zijn in deze opname, kunnen die hier downloaden(1.2 Mb groot)

Gerelateerde berichten