Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 newz

Afgelopen vrijdag was er een speciale uitzending van Cobus & co. Het programma stond in teken van de ramp in Volendam. Iedereen heeft een steunbetuiging op een speciaal telefoonnummer kunnen inspreken. Een aantal van deze steunbetuigingen zijn uitgezonden. Binnenkort zijn deze berichten na te lezen en / of te horen op Radio 538.

Vanaf vandaag (maandag) kun je een Ferrari winnen bij Jeroen van Inkel. Je mag dan een jaar lang gratis rijden d.w.z. wegenbelasting, benzine en (jaja) de boetes worden voor je betaald. Luister voor meer info tussen vier en zeven uur naar 538

Aanstaande vrijdag wordt de Grandmix van Ben Liebrand van 9-12 uur s’avonds herhaald.

Schijven deze week:
Alarmschijf : Anouk – Don’t
Dancesmash : Rui du silva – Touch me

Zaterdag 20 en zondag 21 is het Jennifer Lopez weekend op 538! Extra aandacht voor deze schone en natuurlijk veel kans op leuke prijzen!

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen