Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jeroen van Inkel geeft Ferrari weg

Win een jaar lang gratis rijden in een Ferrari. Op 25 januari aanstaande geeft Radio 538 samen met computerwinkelketen MyCom een Ferrari weg. Vandaag ging het Ferrari spel op Radio 538 van start.

Zodra Jeroen van Inkel in zijn programma een herkenbaar autogeluid laat horen, kunnen luisteraars bellen om kans te maken op de Ferarri. Dagelijks is de snelste beller dagwinnaar, die meedingt naar de hoofdprijs. Op 25 januari wordt uit de verschillende dagwinnaars bepaald wie een jaar lang kostenloos in de Ferrari mag rijden.

De benzine, wegenbelasting en tot op zekere hoogte zelfs de snelheidsboetes zijn bij deze unieke prijs inbegrepen. Het programma Rinkeldekinkel is van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te beluisteren op Radio 538. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.radio538.nl

Radio 538 DJ Jeroen van Inkel: “Het is natuurlijk geen geheim dat ik een ontzettende fan van auto’s en snelheid ben. Daarom is het ook erg leuk dat uitgerekend ík de Ferrari mag weggeven. Volgens mij passen wij ook wel bij elkaar: het stijgerende paard van Ferrari en onze stijgerende manier van radioprogramma’s maken.” (Radio538)