Search
Close this search box.

538 Weekend Report

>>Evers Staat Update
Morgen is laatste regulier uitzending van Evers. Vanaf maandag Evers & co op vakantie. Gordon neemt 3 weken de show over. Ook Live38 neemt vakantiepauze.

>> Alanis Morissette week op 538
Van 5 t/m 8 augustus is het bij Rinkeldekinkel met Jeroen van Inkel Alanis Morissette week. De hele week geeft Jeroen kaarten weg voor het inmiddels uitverkochte concert in Ahoy op 13 augustus. Bovendien kun je ook nog een VIP- meet ’n greet winnen met de zangeres, om je cd even te laten signeren door Alanis herself.

>> Het andere 538 report (die van 538 zelf) heeft een stukje van erik de zwart geplaatst. Voor het volledige bericht moet je het 538 report er maar op nalezen.

“Het was ook te mooi om waar te zijn dat een besluit van de regering rondom etherfrequenties ‘gewoon’ uitgevoerd zou worden. Er moest weer een rechter aan te pas komen en die ging vervolgens vorige week woensdag op de stoel van een staatssecretaris zitten en drukte er letterlijk eigenhandig en vooral eigenwijs een veiling doorheen. (…) In het geval van veilen zullen de commerciële omroepen zich immers – gedwongen – letterlijk dood bieden op frequentiepakketten (…)

Iedereen begrijpt ook dat het niet zo kan zijn dat een publieke omroep zich dan met gratis zenders en met publiek geld op dezelfde reclamemarkt begeeft. Een veiling zal in dat opzicht dan ook uitsluitend leiden tot een saaier, minder gevarieerd radio-aanbod, tot een verdere versterking van de publieke radio en dus tot ongeoorloofde concurrentievoordelen voor diezelfde publieke omroep… Wij zullen er alles aan doen om dit te voorkomen en houden jou uiteraard op de hoogte.

>> Juice
Binnenkort neemt Brainpower een aantal keren het programma Juize over van Niels Hoogland.

>> Van Diepens Dance Department
Zaterdagavond hoor je vanaf 20 uur bij Wessel in Dance Department “Release Yourself”, een 4 uur durende set van Rocher Sanchez live vanuit Club Risk.

>> Superprijs
Dondag maak je kans op een trip naar de Franse Ardennen. Je mag 23 mensen meenemen. Bel dus jeroen a.s. donderdag tussen 2 en 4.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama