Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio Decibel in een nieuw jasje

Sinds deze week heeft Radio Decibel Eindhoven een vernieuwde internetsite. Nieuw op de site is de techniek die is toegepast. Was de oude Decibel site nog volledig in html gemaakt, de nieuwe maakt gebruik van de mogelijkheden van Flash 5. Ook nieuw is de nieuwsvoorziening. Het actuele Stad- en streeknieuws is na lezen op decibel.nl. Datzelfde geldt voor de regio-info, een overzicht van de evenementen in de regio Groot Eindhoven.

Radio Decibel Eindhoven is een samenwerking van de omroepen van Eindhoven, Nuenen en Waalre. Er zijn dus drie verschillende programmeringen terug te vinden op de site. Op werkdagen tot zes uur ’s avonds zijn de programmeringen hetzelfde.

De vacaturebank geeft een overzicht van de vrije banen in de regio. Op het prikbord kunnen bezoekers berichten achterlaten. De leukste worden op de radio behandeld. Via Decibel-live kunnen de uitzendingen wereldwijd worden beluisterd. De nieuwste muziek vind je onder de Freak 5. Van vijf nieuwe platen is een stukje in real-audio te horen.

Vanaf vandaag geeft Radio Decibel een reis met verblijf voor twee personen weg naar Miami. De reis wordt verloot onder de luisteraars via een aflevering van Miami Vice als hoorspel. De vragen worden gesteld op de radio. De antwoorden vind je op de nieuwe internetsite www.decibel.nl (M)