Search
Close this search box.

Eline la Croix tijdelijk op Efteling Radio

De ‘Wonderlijke Middagshow op Efteling Radio wordt elke werkdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur gepresenteerd door deejay Fee. Maar deejay Fee is afgelopen week op reis gegaan om nog meer sprookjes en verhalen te leren kennen. Daarom is deejay Eline voortaan iedere dag in de ‘Wonderlijke Middag Show’ te horen.

In de middagshow, vanuit de studio op de Efteling in Kaatsheuvel, zijn de nieuwste kinderliedjes te horen maar ook gesprekjes uit de Wereld vol Wonderen, maar ook verzoekliedjes en sprookjes.

Eline la Croix vervangt deejay Fee elke maandag tot en met vrijdag tijdens haar grote vakantie. Efteling Radio bereikt wekelijks 200.000 unieke luisteraars. Eline blijft ook op JAMM FM te horen. Voorheen was Eline la Croix ook te horen op 3FM, 100%NL en Decibel. [Radiowereld.NL]