Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Studio RKK ‘Rond Kerk en Kroeg’ vanuit Volendam

Vanuit café ‘Het Havengat’ aan De Dijk praat presentator Leo Fijen op 24 januari over de naweeën van de brand in café ‘De Hemel’.

Hoe vergaat het de familieleden van de slachtoffers en hoe gaat de hechte gemeenschap in Volendam om met de gevolgen van de cafébrand? Met pastores die het .rampenpastotaat’ in de Bijirner en Enschede verzorgen, gaat Leo Fijen in op de verschillen en overeenkomsten tussen de rampen in Volendam, Enschede en de Bijirner. Waarmee kunnen deze ervaringsdeskundigen hun collega’s in Volendarn bijstaan? Verder een reportage over de belangrijke rol die de katholieke kerk in de Volendamse gemeenschap speelt.

Studio RKK ‘Rond Kerk en Kroeg’ is een religieus magazine met nieuws uit kerk en samenleving. Het programma wordt iedere woensdag vanuit een café ergens in Nederland om 16.30 uur uitgezonden en op donderdag omstreeks 12.00 uur herhaald. (RTV oost)

Gerelateerde berichten