Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sylvana naar Noordzee FM

Vandaag is bekend geworden dat met ingang van 1 maart ‘RTL-live’ presentatrice Sylvana Simons het presentatieteam van Noordzee FM komt versterken. Voormalig TMF-vj en Radio 538-dj zal naast haar werkzaamheden voor RTL een tweetal programma’s gaan presenteren op Noordzee FM. Het interactieve, volwassen programma ‘Sylvana’ zal op vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren zijn. Op de zaterdag tussen 20.00 en 22.00 uur krijgt romantische soul en R&B de volle aandacht in het programma ‘Sylvana ’s Soul’.

”Een absolute aanwinst voor het station,” zegt een zeer enthousiaste Michèl Weber, Programma Directeur bij Noordzee FM. “Een persoonlijkheid met ervaring, gedreven en niet onbelangrijk gevoel voor muziek. Sylvana staat midden in de doelgroep die we met Noordzee FM willen bereiken. De komst van Sylvana past precies bij het eigentijdse, zelfbewuste, no-nonsense karakter van het station en haar komst ligt in de lijn van de ontwikkelingen van Noordzee FM,” aldus Weber.

The Dutch queen of R&B, zoals de fans Sylvana noemen, heeft een veelzijdige staat van dienst. Naast de professionele balletopleiding die ze volgde, tourde ze als danseres met diverse artiesten en werkte ze als model in foto-opdrachten en in commercials. Sylvana maakte naam bij TMF met het programma Sylvana’s Soul waarin ze met gemak wereldartiesten zoals Will Smith, Mariah Carey en Toni Braxton interviewde. Hierna volgden programma’s als ‘Sexquiz on the Beach’ en ‘De Bus’. En vanaf 2 maart zal Sylvana dus te beluisteren zijn op www.noordzeefm.nl. (M)