Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TELESCOOP OVER ZERO BASE

Donderdagavond zend het radioprogramma Telescoop een item uit over het Zero Base onderzoek en de mogelijke gevolgen daarvan.

Het item gaat onder andere over de herverdeling, de mogelijke veiling, de (N)SFN technologie, niet-landelijke commerciële en andere zaken. Kortom: gewoon een leuk item om naar te luisteren. De uitzending is as donderdag vanaf 21.00 uur op Radio 5, het item wordt tussen 21.15 en 21.45 uur uitgezonden.

Radio 5 is wereldwijd via internet te ontvangen in RealAudio, en uiteraard in heel Nederland in FM-stereo op de kabel te ontvangen. Daarnaast kunt u via de satelliet luisteren (Digitaal, Astra 19,2 gr. oost in het Canal Digitaal standaardpakket) en natuurlijk via de ether: 1008 AM en in Zuid-Limburg kunt u voor een betere ontvangst afstemmen op 891 AM.

Gerelateerde berichten