Zoeken
Sluit dit zoekvak.

VANAF MAART BIJ SBS 6: ‘ZOËY’S ZAPP TV’

Eddy Zoëy heeft bij SBS Broadcasting B.V. een exclusief contract voor twee jaar getekend. De bekende ex-BNN presentator is vanaf maart bij SBS 6 te zien met zijn gloednieuwe, verrassende en onvoorspelbare programma ‘Zoëy’s Zapp TV’. Over zijn tweejarige verbintenis met SBS zegt Zoëy het volgende: ‘Vanaf het eerste gesprek was daar al die klik tussen mij en SBS. Bovendien kregen wij carte blanche wat betreft de invulling van het programma’ en dat is tegenwoordig heel bijzonder’.

Het programma is een snelle aaneenschakeling van losse items en persiflages. Met zijn afstandsbediening zapt de ‘presentator met lef’de allerbeste items bij elkaar. Niet geheel toevallig speelt hij zelf in alle items de hoofdrol.

Het programma start met Eddy Zoëy die onderuitgezakt op zijn luie bank zit en al zappend op zoek is op alle televisiekanalen in binnen-en buitenland naar humor en sensatie. Door het zapelement is het altijd verrassend wat er komt en hoe lang het in beeld blijft. Midden in het item kan zomaar worden weggezapt naar een ander kanaal, terwijl drie minuten later weer teruggeschakeld wordt naar het slot van het eerdere item. Dit leidt tot spraakmakende onderwerpen die nooit hetzelfde zijn. Ook buitenlandse onderwerpen worden niet geschuwd, waarbij Eddy afreist en de grenzen aftast van de mensen in het desbetreffende land. ‘Zoëy’s Zapp TV’ is overigens het enige programma ter wereld, waarin mannen zichzelf zo belachelijk maken dat vrouwen er ook graag naar kijken.

Niemand ontkomt dus aan de brutaliteit en de aparte humor van Zoëy of het nu onbekende Nederlanders zijn of de Minister President zelf, hij praat zich overal in en ook overal weer uit.

Eddy Zoëy heeft al zeer veel ervaring opgedaan bij onder andere TV-Oost vanaf 1997 en daarna bij BNN Tevens is Eddy Zoëy ook bekend als zanger en Componist, Auteur, Producer en Muzikant. Eddy Zoëy heeft inmiddels ook al een eigen album uitgebracht ‘Chasing whatever it is’ De naam van zijn laatste cd luidt ‘Succes jongen’. Daarvan bracht hij tot nu toe twee singles uit, namelijk ‘Bijna’ en ‘Ik geef niet meer om haar’ De nieuwe single staat gepland voor medio februari. (M)

Gerelateerde berichten