Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Toine van Peperstraten nieuwste 3fm jock bij Pyjama FM

Na Mart Smeet, Annet van Trigt, Tom Egberts en Jack van Gelder zal nu nog een Studio Sport presentator op de radio te horen zijn.

Toine versterkt het team van Pyjama FM (ma-vr 1-3) en zal waarschijnlijk de zomaandagnacht gaan vullen en neemt het plekje in van Erwin van der Bliek, die tegenwoordig de uren na Pyjama FM vult (di-vr 3-6).

Die uren werden eerder weer gevuld door Gerard Ekdom, maar die zit tegenwoordig in de middag op de plek van Giel Beelen, die na alleen nog in de weekendnachten te horen is, en natuurlijk iedere dinsdagochtend bij ‘Stenders Vroeg’. Jaja, het is een waren draaimolen bij 3FM.

Toine was al eerder te horen op 3fm. Rob Stenders belde hem regelmatig in ‘Stenders Vroeg’ na belangrijke voetbalwedstrijden. Een andere goede bekende van Toine zit slechts luttele uren na hem op zender: Paul de Leeuw (ma 6-9). Paul heeft er nooit een geheim van gemaakt Toine een bijzonder aantrekkelijke man te vinden.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten