Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TV Dieet op SBS 6

Heb je meer dan 30 kilo overgewicht en ben je van plan er iets aan te doen?
Iedereen die wel eens aan de lijn heeft gedaan, weet hoe moeilijk het is om af te vallen, zeker als het om een flink aantal kilo’s gaat. Dit vraagt om een rigoureuze aanpak. Misschien is het volgende wel iets voor jou:

SBS 6 geeft je de kans om de strijd met de overtollige kilo’s op een wel heel bijzondere manier aan te pakken, namelijk onder het toeziend oog van camera’s en het Nederlandse publiek! Een betere stok achter de deur bestaat er niet. Je verblijft veertien weken lang in een luxueus kuuroord onder begeleiding van een heel team professionals onder het motto: gezonder eten en veel, heel veel bewegen.

Zes vrouwen en zes mannen die stevig in hun schoenen staan, krijgen de kans mee te doen aan de strijd tegen de overtollige kilo’s. Ben jij er klaar voor om deze uitdaging met jezelf aan te gaan en ben je met ingang van maart veertien weken beschikbaar?

Schrijf dan snel een brief inclusief foto naar:
TV Dieet
Postbus 27000
1202 KA Hilversum
of stuur een mailtje naar: tvdieet@sbsnet.nl

Gerelateerde berichten