VERZOEKPLAAT BIJ RADIO 10 FM EINDIGT OP TV

Het populaire TROS TV programma ‘Vermist’ heeft vandaag aandacht voor een zaak die werd aangegeven door Radio 10 FM. In het programma van Alexander Stevens werd in november vorig jaar een plaat aangevraagd door een luisteraar uit Veghel. Daarop ontving Radio 10 FM een brief van Hans ten Böhmer uit Bergen op Zoom, die meende zijn vader gehoord te hebben waar hij al tien jaar naar op zoek was.

In deze brief vroeg Hans op zijn beurt een plaat aan voor zijn vader en informeerde of Radio 10 FM hem verder konden helpen met een telefoonnummer of adres. Aangezien dat niet meer te achterhalen was nam Radio 10 FM DJ Alexander Stevens het initiatief om de brief door te sturen naar TROS ‘Vermist’. Het programma van Jaap Jongbloed heeft de zoektocht voortgezet en de afloop is aanstaande vrijdag 2 februari tezien om 22.10 uur bij TROS ‘Vermist’ op TV2. (10FM)