538 Newz

Het is weer maandag, de eerste werkdag van de week en zoals gewoonlijk een portie 538 Newz…

Programma update
Sinds afgelopen vrijdag is de Top 40 in een vernieuwd jasje gestoken. In verband met de komst van de nieuwe sponser en omdat de vorige jingles alweer een geruime tijd gebruikt werden, was besloten om het hele Top 40-jinglepakket maar weer eens onder handen te nemen.
Lindo Duvall was er, net als vorige week niet. Jeroen Nieuwenhuize nam z’n uren over.
Martijn Kolkman nam zondag de uren van Barry Paf over.

Ricky Martin dag
Vandaag (maandag) is het Ricky Martin dag op 538. De hele dag hoor je z’n grootste hits en maak je kans op gave prijzen van deze latin sensation. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, Jeroen Nieuwenhuize zal die dag vanaf de Arena Boulevard in Amsterdam een live-interview met de zanger hebben. Daarna zal er een signeersessie plaatsvinden. Dus als jij Ricky Martin fan bent, zorg dat je erbij bent!

Wrong=Right
Deze week kun je nog tijdens de RinkeldeKinkelshow een geheel verzorgde snowboard-reis naar het heerlijke ski-oord La Norma in Frankrijk winnen! Speel het spelletje WRONG=RIGHT en maak kans op deze superprijs!
Hoe werkt het? Bel tijdens de show naar Jeroen van Inkel: 0900 3000 538 en beantwoord zoveel mogelijk vragen fout! Geef jij de meeste foute antwoorden in 30 seconden? Dan ga jij misschien een weekje sneeuwplezier tegemoet!

Superprijs
De superprijs van deze week is een geheel verzorgde reis naar het exotische Costa Rica. Luister donderdag tussen 14 en 16 uur naar Hitzone met Jeroen Nieuwenhuize en maak kans op deze prijs.

Truth or Dare?
Afgelopen dinsdag behaalde Anatevka in het spel “Truth or Dare” bij Niels Hoogland op slechts twee punten na de eerste plaats niet, desondanks werd ze wel een zeer eervolle tweede. Lukt het Chris Zegers wel om Judith met haar 83 punten te verslaan? Bedenk dan moeilijke vragen en probeer Chris uit te lokken meer te zeggen dan hij van plan was. Surf dus naar www.radio538.nl/niels en stem op de vragen die volgens jou gesteld moeten worden en luister op de 27e om 19.00 naar Niels Hoogland voor het resultaat.

De stand tot nu toe:
1. Judith: 83 punten
2. Anatevka: 81 punten
3. Birgit: 78 punten
’s Avonds zal Chris komen chatten in de DaRKRooM.

Gasten bij Barry Paf
Ook dinsdagavond zal Georgina Verbaan (Costa, GTST) de studio van 538 bezoeken. Vanaf 21 uur is ze te gast bij Barry Paf. Tevens zal ze komen chatten in de 538 DaRKRooM.
Welke VIP, BN’er of OBN’er wil jij de volgende keer als gast zien en welke vragen zou je graag aan ze willen stellen? Kijk op www.radio538.nl/barry en geef je voorkeur aan! 19 Maart zal Mental Theo te gast zijn.

Nieuwe single Hassan Jassan
Afgelopen zaterdag was bij WeekendRick in de morgen (?) de nieuwe single te horen van Hassan Jassan. Hassan maakte zich ernstige zorgen over de in omringende landen heersende mond- en klauwzeer. Hij maakte op de melodie van België van het Goede Doel een nieuwe single. Gezien de vele reacties die het WRIDM-team heeft gehad is het heel goed mogelijk dat het liedje binnenkort op cd verschijnt.

Live38 bij Evers staat op
Elke vrijdagochtend wordt er bij Edwin Evers het spelletje Live38 gespeeld. Afgelopen vrijdag was Pater Moeskroen (ooit een hit met Roodkapje) te gast. Komende vrijdag zal Judith (You) te gast zijn, de week daarop Candy Dulfer.

538 vanuit Salou
Radio 538 zal deze zomer vanuit het zonnige oord aan de Costa Brava uitzenden. Barry Paf en Jeroen Nieuwenhuize zullen hun show in het zonnetje met een cocktail in de hand presenteren vanuit “De Prins van Oranje”.

Westlife spel
Bekend met Westlife? Ze hebben nu zelfs een eigen spel, dat vanaf morgen exclusief op www.radio538.nl te spelen is. En ben jij er goed in? Dan maak je kans op VIP kaarten voor hun concert in April!

Your 90’s Choice Top 100
Radio 538 zendt op zondag 25 maart van 12 tot 20 uur de Your 90’s Choice Top 100 uit. Jij bepaalt hoe deze lijst eruit ziet! Surf naar www.radio538.nl en geef jouw favoriete 90’s plaat door. Stemmen kan tot vrijdag 23 maart. Overigens is het programma-onderdeel Your 90’s choice iedere werkdag om 9.45 uur te horen in Greatest Hits met Dennis Ruyer.

538 in TV-Weekeinde
Komende zaterdag zal er in TV-Weekeinde, de weekendbijlage van ‘de krant van wakker Nederland’ een interview staan met Erik de Zwart over Radio 538.

De Schijven
Alarmschijf: Nelly Furtado – I’m like a bird
Dancesmash: Gigi D’agostina – La Passion

De Wanadoo Top 40
Elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur hoor je op 538 de Wanadoo Top 40 met Erik de Zwart. De top 3 van afgelopen vrijdag was onveranderd vergeleken met die van de week ervoor:

1 (1) it wasn’t me – shaggy (ex-alarmschijf)
2 (2) you – judith (ex-alarmschijf)
3 (3) puf/schudden – def rhymz

De klapper van de week was van Bastian: You’ve got my love (ex-dancesmash) kwam nieuw binnen op nummer 22.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama