Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jomanda stopt bij Noordzee FM

Het radioprogramma van Jomanda, op Noordzee FM, zal vanaf mei in de huidige opzet niet worden gecontinueerd. Haar laatste programma zal zondag 29 april worden uitgezonden.

‘Alhoewel het programma nog steeds goed beluisterd wordt, past de huidige programmaopzet minder in het nieuwe imago van onze succesvolle radiozender,’ zegt programmadirecteur Michèl Weber.

Gezamenlijk met Jomanda zal worden bekeken of een eventueel vernieuwde programmaformule in het nieuwe radioschema van Noordzee FM mogelijkheden biedt. Noordzee FM maakte vorige maand de komst bekend van voormalig Radio 538-jock Colin Banks en RTL-live presentatrice Sylvana Simons.

Colin Banks is elke werkdag tussen 06.00 uur en 09.00 uur te beluisteren in de nieuwe ochtend show ‘The Morning Call’. ‘Ontwaken in alle smaken’ is zijn motto. De komst van Sylvana betekende de terugkeer van ‘Sylvana’s Soul’. Nu iedere zaterdagavond te beluisteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur naast het interactieve programma ‘Sylvana’ dat te beluisteren is op iedere vrijdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur. (M)

www.noordzeefm.nl

Gerelateerde berichten