Search
Close this search box.

3Fm nieuws

A.s. dinsdag 31 juli geeft U2 een optreden in Gelredome in Arnhem. Corne Klijn zal met zijn programma ‘Kort & Klijn’ daar live aanwezig zijn. Het optreden van U2 is al uitverkocht maar Corne is in het bezit van kaartjes voor die avond.

Diegene die nog geen kaartje hebben voor het concert kunnen dinsdag vanaf 18:00 uur naar het Gelredome komen. Om in het bezit te komen van zo’n kaartje moet je inruil daarvoor iets aan Corne geven. Bv. je oude platenverzameling of de broodrooster van je tante. De gelukkige winnaar is diegene die het leukste/beste inruil kado aan Corne geeft en hij/zij kan dan samen met een vriend(in) naar concert van U2 die avond. Het gaat hier om veldkaarten in Gelredome dus er is plek zat.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten