Zoeken
Sluit dit zoekvak.

HMG investeert 12% extra in winterprogrammering

De Holland Media Groep (HMG) heeft de investeringen in de winterprogrammering met 12 pct verhoogd ten opzichte van het eerste halfjaar.

Dat maakte CEO Dick van der Graaf gisteren bekend tijdens de winterpresentatie voor adverteerders en mediabureaus. Volgens Van der Graaf kan adverterend Nederland komend seizoen rekenen op nog duidelijker zenderprofielen: RTL4 als complete familiezender, RTL5 ‘voor de man van nu’ en Yorin ‘voor de doelbewuste jong volwassene’.

Nieuw bij HMG zijn dit jaar onder meer een ‘Ivo Niehe-achtig’ programma van Ruud Gullit (Yorin), ’tv-tabloid’ RTL Boulevard (RTL4), de Nederlandse Sex and the city Rozengeur & wodka lime (RTL4) en nieuwsbulletin Yorin Today. Van der Graaf verwacht komend seizoen met zijn drie zenders een marktaandeel van 31 pct (20-49) te halen. (Adformatie)

Gerelateerde berichten