Search
Close this search box.

3FM weekend Nieuws (update)

Vandaag staat 3FM een beetje in het teken van de Nijmeegse vierdaagse, vanochtend liep Rob Stenders mee met het goedlopende team van Stenders Vroeg (wat zwaar uitgedund was). En was er de wandel top 10, waarvan de nr. 1 werd gedraaid in de wandelvitaminen van Wim Rigter. Ook JAcobus zal vanmiddag vanaf Nijmegen komen met een optreden van Volumia. Het eerder genoemde Stenders Vroeg team moet natuurlijk bijkomen van de Vierdaagse en zullen dan ook drie weken niet vroeg uit hun bed komen. Gerard Ekdom neemt het programma over.

Henk Westbroek is de komende weken op vakantie. Rene Kint vervangt hem.

BNN Live (zo 14-17) komt gedurende de zomer niet uit cafe’s her en der in het land, maar uit de studio. Maar niet getreurd. Je krijgt namelijk ‘The Best of BNN Live’ voor je kiezen. Je hoort de beste artiesten en de leukste interviews van het afgelopen jaar dus nog een keer langskomen. Wil jij die ene band of artiest heel graag een keer horen? Geen probleem! Van Craig David tot Kane en van Wheatus tot Van Dik Hout, BNN Live heeft het! Daarom kun je vanaf nu al je Best of BNN Live-verzoekjes mailen naar: bnnlive@bnn.nl.

Zondag 29 juli zal Judith, bekend van de hits “You” en “Sorry” een uurtje mee presenteren met Jeroen!

En nog een stukje live muziek:
za 21/7, P.J.Harvey, Frank Black,Tom Helsen, Skik, Headfirst, Hed [Pe] (Leidse Kade Live, 20-22)
wo 25/7, Kinkster (Denk aan Henk 12-14)
wo 25/7, Dando, Evan (hh, Het Lek, 22-1)
do 26/7, De La Soul (hh, Het Lek, 22-1)

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten