Zoeken
Sluit dit zoekvak.

538 Newz

>> Programma update
De vakantie van Dennis Ruyer nadert zijn einde. Deze week zal hij weer van de partij zijn.
En we feliciteren Tim Klijn. Hij was zaterdag jarig.

>> Jules van Hest
Het eerste talent van de Radio 538 DJ School wordt opgenomen in de programmering van Radio 538. Jules van Hest zal elke zondag en maandag nacht van 3-6 zijn programma maken. Hij is tevens de nieuwe producer van Arlo van Sluis en de Top 40. Bij het uitkomen van het 538 Newz is zijn eerste uitzending een feit.
Jules van Hest is afgelopen Januari begonnen met de DJ School en zal deze radio cursus blijven volgen. Aangezien hij snel vorderingen maakt kan hij nu het geleerde in de praktijk brengen.

Program Director Uunco Cerfontaine: “Jules pakt tips snel op en brengt het gelleerde goed in de praktijk. Vandaar dat we hem ook twee vaste programma’s hebben gegeven. dan kan hij vlieguren maken en zich verder ontwikkelen”.

Aanstormend talent Jules van Hest: “Als je een jaar of 8 bent dan wil je het liefst brandweer of piloot worden. Ik raakte echter in de ban van de radio. Op de cassette-recorder van mijn vader luisterde ik naar de radiostemmen van bekende dj’s en deed die dan na, met behulp van een microfoon. Uiteindelijk kwam ik bij een lokale omroep, waar ik een programma mocht presenteren.

Met de ervaring die ik had opgedaan bij de lokale omroepen, besloot ik afgelopen zomer een demo-cd naar Radio 538 te sturen. Een gesprek volgde en in januari kon ik beginnen als leerling aan de Radio 538 DJ School. Het ging allemaal heel snel. Van mijn coach, Wim van Putten (Broadcast Consultant) kreeg en krijg ik nog steeds een perfecte begeleiding. Hij heeft me heel veel geleerd, zoals bijvoorbeeld communiceren in de jij-vorm, waardoor de luisteraar zich persoonlijker voelt aangesproken.
Op 29 mei kreeg ik toen te horen dat ik een vast programma mocht gaan presenteren en dat ik in het weekend productie zou gaan doen. Dat was natuurlijk een geweldige beloning! Een droom die uitkwam. Het is immers niet voor iedereen weggelegd om van zijn droom zijn werk te maken.”

Wij wensen Jules uiterraard veel succes bij zijn nieuwe programma’s.

>> Destiny Child week
Deze week is het Destiny Child week op 538. Dat betekent dat als je een nummer van Destiny’s Child hoort, je dan kans maakt op veel mooie prijzen, waaronder kaarten voor een speciaal Destiny’s Child optreden (Bootylicious Showcase), dat de meiden binnenkort geven voor Radio 538 en TMF.

>> Latenight Radioshow
Dinsdag is Johnny de Mol (GTST, TMF) te gast bij Barry Paf. Verder volgen binnenkort: The Klubbheads (maandag 9 juli), 5ive (donderdag 12 juli) en Lauren (eind juli).

Bepaal zelf welke VIP binnenkort te gast moet zijn door op www.radio538.nl/barry je keuze op te geven!

Hoe zou je het vinden om zelf een helicopter te besturen… rakelings over de grond scheren en een looping maken?

Vanaf vanavond geeft Barry je samen met Duracell je elke dag de kans op een echte helicoptertraining! Luister naar Barry’s Latenight Radioshow, kraak de code en wie weet vlieg jij binnenkort in een helicopter.
Wat houdt de code in? Barry geeft vlak na 21 uur een cijfercode die te maken heeft met een aantal platen die je in zijn programma hoort. De code 10365 slaat bijvoorbeeld op de 10e, 3e, 6e en 5e plaat die hij vanaf het begin van dat uur draait. Aan jou om de juiste titels te verzamelen en ze aan het eind van dat uur door te bellen naar de 538 Hitline: 0909 3000 538.

>> Truth Or Dare / Niels Hoogland
Robin Rienstra haalde vrijdag slechts 6 punten in Truth Or Dare en staat daarmee nu onderaan.De top 3 wordt nog steeds gevormd door Sonja Silva (144 ptn), Winston Post (91 ptn) en Joop Braakhekke (76 ptn).

Komende vrijdag wordt Emile Ratelband aan de Tand gevoeld. Weet jij een leuke vraag voor Emile, surf dan naar www.radio538.nl/niels

Vanaf vanavond kun je maar liefst 12 weken lang meedoen aan de Fanta Couch Rush. Alle dagwinnaars winnen een in ieder geval een Fanta Couch. De weekwinnaars gaan samen met haar/zijn 3 beste vrienden op zoek naar de Fanta Couch die ergens in Nederland verborgen staat. De dag wordt gevuld met allerlei gave activiteiten en Fun-opdrachten zoals skatewing en flyboarding. Hierdoor is het gedurende de dag mogelijk clues te verzamelen waarmee je langzamerhand te weten komt waar de bank zich bevindt. Na een waanzinnige dag Fun vind je uiteindelijk de bank die je dan uiteraard mag houden en beleef je met je vrienden nog een te gekke avond. Meer informatie vind je op de site van Niels

>> Evers Staat Update (met Gordon)
Deze maand neemt Gordon samen met Tim Klijn en Niels van Baarlen ‘Evers Staat Op’ over. Enkele items zijn met Edwin en Rick mee op vakantie. Zo hoor je deze maand geen shownieuws met Albert Verlinde. Ook is er deze maand geen Live38 (alhoewel met Gordon weet je maar nooit…)

>> Van Diepens Dance Department
Zaterdag wordt Sensation gehouden en uiteraard is 538 daar bij. Dance Department en The Partynight zullen het feest live uitzenden.

Binnenkort is Dance Department live bij Dance Valley en Fast Forward Dance Parade.

Meer info over Dance Department vind je op www.radio538.nl/dancedepartment

>> Superprijs
Zoals gewoonlijk maak je ook deze donderdag weer kans op een superreis bij Jeroen Nieuwenhuize. Deze keer vlieg je naar Los Angeles en verblijf je in het Universal Hilton Hotel. Als klap op de vuurpijl ga je naar de wereldpremiere van Jurassic Parc 3.

>> DJ Chat
Vanaf deze week krijg je de kans om met je favoriete 538 Jock te chatten in de Darkroom. Niels Hoogland bijt op donderdag de spits af. De weken daarop volgen de andere jocks. De DJ-Chat vindt elke donderdagavond plaats, tussen 19 en 21 uur. De darkroom vind je op Radio538

>> Megafestatie
Volgende week is ie er weer. De Megafestatie. Van 7 tot en met 15 juli verzorgen Radio 538 en TMF een groots spektakel tijdens de Megafestatie. De Megadome zal voortdurend in het teken staan van “fun” en “excitement”. Zo zijn er optredens van bekende artiesten, live radio en tv, lounchen in de Beachclub, ontmoetingen met bekende artiesten, TMF-Veejays en Radio 538 DJ’s, signeersessies en “op de valreep Live”.

Wat betreft Radio 538 verzorgen Tim Klijn, Jeroen Nieuwehuize, Jeroen van Inkel, Erik de Zwart, Lindo Duvall en Barry paf 10 dagen lang tussen 12.00 en 19.00 uur live uitzendingen vanuit de Megadome.

Bij TMF kun je elke dag kijken naar de avonturen van de Veejays in het Megafestatie Journaal (van 9 t/m 13 juli om 18.30).

Op de Megafestatie kun je bovendien de merchandise van zowel TMF als Radio 538 kopen. Verder verzorgen de partners van TMF en Radio 538 spectaculaire acties. Zo kun je DVD’s, televisies, mobiele telefoons en draagbare cd-spelers winnen en kun je vliegen in een F-16 simulator en kun je er zelfs een van dichtbij gaan bekijken. Ook kun je in de Megadome eindeloos internetten en maak je zelfs kans op een helikopter vlucht.

Genoeg redenen dus om tijdens de Megafestatie de Megadome te bezoeken.

>> Veiling voor etherfrequenties.
De Radio 538 Persdienst meldt ons: “Wij wachten op het debat van woensdag. Veilen vinden wij geen oplossing zeker gezien het feit dat er totaal geen rekening wordt gehouden met bestaande partijen. Tot woensdag gaan wij zeker door met de luisteraarsactie”.

>> De Schijven
Alarmschijf: Usher – U remind me
538 Dancesmash: Safri Duo – Samb-adagio
Meer informatie over de schijven vind je op www.radio538.nl

>> De Wanadoo Top 40
Elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur hoor je op 538 de Top 40 met Erik de Zwart. Dit was de top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (1) angel – shaggy (ex-alarmschijf)
2 (5) lady marmelade – aguilera/mya/pink (ex-alarmschijf)
3 (4) whole again – atomic kitten

De klapperrr van de week was van The Klubbheads. Hiphopping (ex-dancesmash) kwam nieuw binnen op nummer 17.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama