Search
Close this search box.

538 Newz

>> Programma Update
Het is echt de tijd van de jarigen bij 538. Afgelopen zaterdag was Jeroen van Inkel jarig.

>> Radio 538 ook in Breda
Verschillende sites melden dat Radio 538 sinds woensdag ook in het westelijke gedeelte van Noord-Brabant in de ether te ontvangen is. Daarmee breidt 538 haar ontvangstgebied weer verder uit. Vanuit Breda wordt uitgezonden op de 101.6 FM. Radio538 is al een paar jaar bezig om deze steunzender de lucht in te krijgen. Eerst was het de bedoeling om uit te gaan zenden op de 101.5 FM (net als Eindhoven), maar de Belgische overheid wilde niet meewerken omdat de zender zou kunnen storen op de Belgische publieke zenders. De 101.6 FM is één van de nieuwe frequenties die opgenomen is in het Zerobase rapport.

>> Latenight Radioshow
Vanavond zijn The Klubbheads te gast bij Barry Paf. Donderdag komen de jongens van 5ive langs. Eind juli volgt Lauren (meer over haar verderop in deze editie).

Tijdens de uitzending (rond 22 uur) zullen deze gasten ook komen chatten in de Darkroom. Of dit ook geldt voor 5ive is niet bekend, maar daarvoor moet je donderdagavond maar luisteren.

Bepaal zelf welke VIP binnenkort te gast moet zijn door op www.radio538.nl/barry je keuze op te geven!

>> Evers Staat Update (met Gordon)
Deze week komt Beau van Erven Dorens langs en komt Rene Froger Live38-en.

Meer info over Evers Staat Op met Gordon vind je op de aangepaste Evers Staat Op site. Deze is te vinden op www.eversstaatop.nl of op www.radio538.nl en klik rechts op programma.

>> Superprijs
Donderdag maak je bij Barry Paf kans op een jaar lang gratis snoep bij Jamin.

>> Megafestatie
Nog tot en met zondag is Radio 538 te vinden in de Megadome op de Megafestatie. Van 12 tot 19 uur worden de programma’s van 538 live gepresenteerd vanuit de Studio On Wheels die daar voor de gelegenheid naar binnen is gereden. Elke dag treden er vele artiesten op en deze optredens zijn ook op de radio te beluisteren.

Inmiddels is er ook een webcam opgehangen zodat je ook thuis kan bekijken wat er op dat moment allemaal in de Megadome gebeurt. De webcam is te vinden op radio538.nl en ga dan naar het Megafestatie gedeelte. Let wel op: de beelden zijn alleen beschikbaar als je een internetverbinding met (hoe kan het ook anders gezien de sponsor) ADSL-snelheid hebt.

>> Lauren
Je hebt op 538 vast al de eerste single van Lauren gehoord: O-AYO. De Amsterdamse zangeres kun je in levende lijve ontmoeten tijdens de Megafestatie in Utrecht. Surf nu naar radio538.nl en maak kans op een volledig verzorgde ééndaagse Kite-Surf Clinic! De allernieuwste surf-rage mag je dan een dag lang samen met een vriend of vriendin beleven en na afloop krijg je ook nog een Wipika kiteboarding hooded sweater. Het enige dat je moet doen is antwoord geven op de zeer makkelijke Lauren vraag op radio538.nl

>> DJ Chat
Vorige week donderdag zou Niels Hoogland komen chatten in de 538 Darkroom. Helaas kon dit niet doorgaan en zal het dus een andere keer plaatsvinden.

>> Zomerhits Top 100
Radio 538 zendt op zondag 29 juli de Zomerhit Top 100 uit. Jij bepaalt hoe deze lijst eruit ziet! Surf nu naar radio538.nl en geef jouw 3 favoriete zomerhits door.

Stemmen kan tot vrijdag 27 juli, dan worden alle stemmen geteld en verschijnt de definitieve lijst op radio538.nl Op zondag 29 juli hoor je tussen 12.00 en 20.00 de volledige Zomerhit Top 100 op Radio 538, die overigens live vanuit Salou komt.

Eind juli zal ook de cd “Het beste uit de Zomerhits Top 100” verschijnen met de beste nummers uit de lijst.

>> Summertour
Radio 538 en TMF presenteren deze zomer vanaf 20 juli tot en met 20 augustus de Club Nokia Summertour 2001. Deze ongeëvenaarde partytour bezoekt meer dan 15 steden en organiseert meer dan 25 feesten. De feesten worden gehouden op een schip van 90 bij 12 meter en heeft 3 verdiepingen.

De beste Nederlandse DJ’s en live-acts zijn geboekt om de Club Nokia Summertour tot de beste en langste tour ooit te maken.

De volgende DJ’s worden verwacht: Jean, Johan Gielen, Cross, Emjay, Guan, Erick E, Roog&Roos, G-Spott vs. José, Ton TB, Mark van Dale, Jürgen, Marco V, Remy, Gee, Marcella, Marysol, Jan van Biesen, Marko, Michel de Heij, Ronald Molendijk, Dimitri en de Radio 538 DJ’s Jeroen Nieuwenhuize, Jens Timmermans, Lindo Duvall, Arlo van Sluis en Rick van Velthuysen.

Naast de muzikale invulling is er een vast VJ-team aanwezig om prachtige en moderne visuals te vertonen op diverse plasmaschermen die deze zomertour een extra meerwaarde meegeven.

En voor zij die dat wensen, ze kunnen genieten van de zomerse sterrenhemel op het bovendek met zijn bars en terrashoekjes om er even te ontspannen en weg te dromen …

Alle info over data, plaatsen en tickets vind je op www.summertour.nl

>> Jinglenetwork / Fanpage Edwin Evers
Afgelopen zaterdag zijn de problemen rondom de Fanpage van Edwin Evers (van Erik Schelling) opgelost. De site is verhuisd naar de server van Jinglenetwork. Voorheen stond de site op de server van TMFweb en vanwege problemen met het dataverkeer was de site afgelopen week niet meer oproepbaar. Vanaf nu is de site ook te bereiken via www.jinglenetwork.nl.

>> De Schijven
Alarmschijf: Destiny’s Child – Bootylicious
538 Dancesmash: Rank 1 – Such is life (theme from Sensation)
Meer informatie over de schijven vind je op www.radio538.nl

>> De Wanadoo Top 40
Elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur hoor je op 538 de Top 40 met Erik de Zwart. Dit was de (alarmschijven)top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (1) angel – shaggy (ex-alarmschijf)
2 (2) lady marmelade – aguilera/mya/pink (ex-alarmschijf)
3 (4) supergirl – reamonn (ex-alarmschijf)

De klapperrr van de week was de alarmschijf van de afgelopen week: Usher kwam met U remind me nieuw binnen op nummer 10.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama