Search
Close this search box.

Alweer storing vanavond op BNN

In het kader van haar media programma ‘storing’, zendt BNN gedurende de maanden juli en augustus een zevental thema-programma’s uit. De programma’s worden gepresenteerd door Jeroen Pauw.

Iedere donderdagavond hoor je tussen 20.00 en 21.00 uur op Radio 1 het scherpzinnige mediaprogramma Storing. Jeroen Pauw praat met bekende en onbekende gasten over ontwikkelingen in de radio- en televisiewereld, maar ook internet en andere media worden onder de loep genomen.
Wil je reageren op de uitzending of heb je suggesties? Stuur dan een mailtje naar storing@bnn.nl.

Donderdag 26 juli draait het in Storing om de volgende kwestie:
‘Allochtonen en media: een slecht huwelijk – of een schoorvoetende verloving?’
Veel hebben ze op radio en TV niet in de melk te brokkelen, de nieuwkomers. En als we op TV al eens een Turk of Marokkaan tussen al dat witte volk menen te ontwaren, dan zijn ze nadrukkelijk Turk/Marokkaan die òf iets te zeggen hebben over het geweld onder bijvoorbeeld Marokkaanse jongeren, òf, wanneer er één in een soap opduikt, dan ook weer als allochtoon – ‘onze turk’. Maar quizmaster, Tv-presentator, DJ?

Aan dit programma werken mee:
Prem Radhakishun (advocaat & enigszins Bekende Nederlander)
Camelita Serkei (Stoa)
Mustapha Ukbih (hoofdredacteur Fast Forward een nieuw magazine voor allochtonen)
Ger Bras (initiatiefnemer van Colorful Radio)
(Overigens zal Jeroen Pauw zich voor de gelegenheid vermommen als ‘Latino’).

Vanaf 21 september krijgt Storing ook een tv-zusje. Iedere vrijdagavond op Nederland 2 tegen 23:15 uur. De radioversie hoor je de avond ervoor vanaf 20.00 uur op Radio 1. Zie ook www.bnn.nl (M)

Gerelateerde berichten