Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De bestorming van de Bastille live op Noordzee FM

Noordzee FM presenteert a.s. zaterdag 14 juli, in samenwerking met La Bastille uit Amsterdam, ‘De Bestorming van de Bastille on Venice Beach.’ Dit evenement zal plaatsvinden op Venice Beach te Zandvoort. Vanaf 12.00 uur ’s middags zullen o.a. optreden De Kast, K-otic, Judith, Trots, L!nk en Danyelle Vanes. Tevens zal Noordzee FM tussen 12.00 en 20.00 uur haar uitzendingen live vanaf het strand verzorgen. Toegang is gratis.

‘De bestorming van de Bastille’ is een voortzetting van een al oude traditie uit het verleden. Destijds werd de bestorming nog gevierd in Amsterdam, maar wordt dus nu voortgezet op Venice Beach te Zandvoort. Onder de noemer Summer Beach Weekend staat Noordzee FM het aankomende weekend sowieso in het teken van zon, strand, zee, zomer en vakantie (herinneringen). De lekkerste en de beste zomerhits hoor je dus aankomend weekend.

Het ‘Summer Beach Weekend’ is één van de vele special weekends die Noordzee FM gedurende de zomerperiode uitzend. Na het succes van o.a. het 80’s Flashback Weekend en het Filmhits Weekend, volgen nog het Album Weekend, Dance Classics Weekend, Latin Weekend, Nederpop Weekend en een 90’s Flashback Weekend. Elk weekend wordt afgesloten met een top 100. Voor meer info kijk ook op www.noordzeefm.nl (M)

Gerelateerde berichten