Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De nachtelijke uren van Radio 2.

Astrid de Jong (producer van o.a. de arbeidsvitaminen) presenteert sinds een paar weken het AVRO-programma Nachtdienst op Radio 2 tussen 1.00 en 5.00 uur (zaterdag op zondag nacht), dit zal ze de komende twee maanden blijven doen. De komende tijd dus geen wisselende presentatoren meer. (nadat Hetty Lubberding voorlopig stopte naar aanleiding van radio 1 activiteiten voor de AVRO)

Astrid is onder andere producer en redacteur bij de arbeidsvitaminen en Schiffers.FM. En heeft de laatste maanden van Thuis op Twee een column gehad over actualiteiten (mensen belden met actuele onderwerpen en daar moest ze dan binnen anderhalf uur een column over schrijven).

Meer info over het programma vind je op www.avro.nl/nachtdienst en via www.datasmid.com/nachtdienst/

Heeft u ook Radio 2 nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten