Search
Close this search box.

Hit-Radio Antenne – Der beste fifty-fifty mix

In navolging op de programma veranderingen van de noord-Duitse zender NDR 2, heeft ook Hit-Radio Antenne flinke veranderingen ondergaan. Zo is het gehalte aan actuele hits flink omhoog gegaan en dat betekend dat de zender 50% actuele hits uit de hitlijsten draait en 50% hits uit de jaren ’80 en ’90.

De hele dag wordt de muziek afgewisseld met nieuws, weer, verkeer, sport en uitgaanstips. Ook de programmering is flink op de schop gegaan, want de DJ’s (moderatoren) draaien nu blokken van 5 (!) uur achter elkaar. Met deze aanpassingen probeert de zender de best beluisterde pop zender van de deelstaat Niedersachsen te blijven.

Hit-Radio Antenne is in een groot gedeelte van noord-oost Nederland in de ether te ontvangen via 104.3 of 104.9 FM. Daarnaast is het stations met Windows Media Player te beluisteren via internet www.antenne.com en kies dan voor het gedeelte “Niedersachsen, Hamburg und Bremen” (R.S)

Gerelateerde berichten