Search
Close this search box.

IMCA MARINA NAAR RADIO NATIONAAL 1296 AM

Vooruitlopend op de nieuwe programmering die in september van start gaat, zal de populaire zangeres Imca Marina een nieuw programma presenteren op Radio Nationaal 1296 AM.

Imca Marina is vanaf vier augustus elk weekend te beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur met ”Uit Met Imca “. Een informatief programma met veel gezellige muziek, zoals u gewend bent van Radio Nationaal, en uitgaanstips, zorgvuldig samengesteld door medewerkers van de populaire site Uitgaansagenda.nl

Het team van Radio Nationaal 1296 AM is zeer verheugd om Imca, een presentatrice met hart voor de Nederlandse artiesten, welkom te mogen heten.

Algemeen Directeur Karel van Cooten: ”Wij zijn heel blij dat Imca Marina weer een programma bij Radio Nationaal gaat presenteren. “Uit Met Imca” zal zeker zo succesvol zijn als de programma’s die zij in het verleden voor ons heeft gemaakt en we wachten dan ook vol ongeduld op vier augustus als de eerste “Uit Met Imca” van start gaat.” Radio Nationaal 1296 AM is het enige landelijke radiostation dat voornamelijk Nederlandse muziek programmeert. Vanwege de politieke besluiteloosheid omtrent de etherfrequentieverdeling, zendt Radio Nationaal uit via Engeland met een krachtige middengolfzender op 1296 AM.

Gerelateerde berichten