Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jomanda: Radio 192 = een zeer goed idee !

Jomanda, de vrouw die bekend staat als met haar healing-service kotm terug op de radio. Enekel maanden geleden is ze vertrokken bij Radio Noordzee omdat ze niet meer in het format paste. Inmiddels heeft ze ook al ervaring op de beeldbuis . Maar Jomanda, de genezeres gaat verder.

Jomanda: Daar ik het slachtoffer ben geworden van discommunicatie tussen verschillende omroeporganisaties, gaan mijn T.V.-uitzendingen helaas niet door. Hierdoor ben ik genoodzaakt een andere weg te bewandelen om de mensen zo optimaal mogelijk hulp te bieden. ‘Naast de healings en de optredens voor Radio en TV zijn er tal van werkzaamheden, waarmee ik me bezighoud. Ik sta mensen tijdens hun laatste periode in dit leven bij als stervensbegeleidster.

Vanaf 19 augustus a.s. is Jomanda weer op de radio op zondagavond van 21.00 tot 22.00 uur. Maar nu op een andere golflengte. De nieuwe zender is Radio 192 op de middengolf AM 1332. (M)

Meer info vind u op www.192goedidee.nl

Gerelateerde berichten