Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Late NOS-Journaal behoudt zendtijd van 15 minuten

De NOS heeft ervoor gekozen het kwartier durende late Journaal op Nederland 2 in het komende televisieseizoen te behouden. Dit werd vandaag bekend gemaakt door de directie van NOS RTV. Het late journaal blijft vanaf september 2001 op maandag tot en met donderdag om 23.45 uur te zien op Nederland 2. Op vrijdag is het late bulletin op deze zender om 23.55 uur te zien.

Vanaf september vorig jaar duurt het late Journaal op Nederland 2 vijftien minuten. Hiervoor had het late Journaal een zendtijd van vijf minuten. De hoofdredactie hecht veel waarde aan een volwaardig bulletin op de late avond en is blij dat door NOS RTV de middelen zijn gevonden om het nieuwsbulletin in zijn huidige vorm te kunnen handhaven.(M)

Gerelateerde berichten