Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marjolein Keuning stopt met ´Het gevoel van…´

Na een uiterst succesvolle periode van vier jaar samenwerken tussen de KRO en Marjolein Keuning in het programma ‘Het gevoel van…’ hebben de KRO en Marjolein in nauwe overeenstemming besloten deze samenwerking voor wat betreft ‘Het gevoel van…’ te verbreken met ingang van de nieuwe reeks die vanaf 8 december op het scherm komt.

Marjolein is volgens haar eigen zeggen, binnen haar carrière toe aan nieuwe creatieve uitdagingen en impulsen. Hoewel het de KRO spijt dat zij deze beslissing heeft genomen. respecteert de KRO haar keuze en heeft daar ook begrip voor. Marjoleins medewerking aan de dramaserie ‘Russen’ staat volstrekt buiten deze ontwikkeling. Het is op dit moment nog niet bekend wie de nieuwe presentator wordt van de nieuwe serie afleveringen van ‘Het gevoel van…’. (KRO)

Gerelateerde berichten