Zoeken
Sluit dit zoekvak.

538 (Weekend) Newz

>> Programma update
Dinsdag was Jeroen Nieuwenhuize jarig. Vrijdag is het de beurt aan Gordon. Beide heren van harte gefeliciteerd!

>> Evers Staat Update met Gordon
Maandag meldden we je al dat er deze maand niet ge-Live38 wordt. Echter Gordon heeft weer een nieuwe variant hierop gevonden: Playback-3-8-en. Wat het precies is weten we niet, maar vrijdag trapt Georgina Verbaan de spits af.

Meer info over Evers Staat Op met Gordon vind je op de aangepaste Evers Staat Op site. Deze is te vinden op www.eversstaatop.nl of op www.radio538.nl en klik rechts op programma.

>> SMS 2 538
Begin dit jaar werd er al een proef gehouden met de mogelijkheid om de Jocks van 538 te SMS-en. Na een aantal weken werd deze proef succesvol beëindigd. Achter de schermen is vervolgens hard gewerkt om de SMS service te verbeteren en uit te breiden. Sinds begin deze week is het weer mogelijk om te stemmen voor de Top 538. Je zal wel denken: “dat kon toch al langer?”. Dat klopt, via een lang nummer (06 – nogwat). Nu is het weer mogelijk om te stemmen via het (zeer eenvoudige) nummer 5380. Begin dan je SMS-je met top538 en een spatie gevolgd door jouw favoriete plaat. Begin dit jaar was dit nummer alleen te gebruiken als je belde (of SMS-de) via bepaalde providers. Inmiddels is het nummer bereikbaar voor bellers van alle providers. Binnenkort zal de SMS service van 538 verder uitgebreid worden.

Nog even terug naar de Top 538: als je nu stemt per SMS maak je kans op 40 piek beltegoed.

>> Destiny’s Child
Het concert van Destiny’s Child, waarvoor je deze week kaartjes kan winnen, wordt zondag tussen 20 en 22 uur uitgezonden in Juize (Hip-hop and R&B from A to Z). Daarnaast hoor je een exclusief interview met de meiden.

Meer info over Juize vind je op www.radio538.nl/juize

>> Van Diepens Dance Department
Zaterdag vanaf 20 uur kun je Sensation, the world’s leading dance event, live beluisteren via Radio 538. Van Diepens Dance Department en The Partynight zullen de sets van de beste DJ’s uitzenden.

Meer info over Dance Department en de Partynight vind je op www.radio538.nl/dancedepartment

>> Zomerhits Top 100
Radio 538 zendt op zondag 29 juli de Zomerhit Top 100 uit. Jij bepaalt hoe deze lijst eruit ziet! Surf nu naar radio538.nl en geef jouw 3 favoriete zomerhits door.

Stemmen kan tot vrijdag 27 juli, dan worden alle stemmen geteld en verschijnt de definitieve lijst op radio538.nl Op zondag 29 juli hoor je tussen 12.00 en 20.00 de volledige Zomerhit Top 100 op Radio 538, die overigens live vanuit Salou komt.

>> Megafestatie
Zaterdag trapt Lindo Duvall de live uitzending vanaf de Megafestatie af. Elke dag vanaf 12 tot 19 uur zullen de programma’s van 538 vanuit de Studio On Wheels worden gepresenteerd. Elk uur hoor je een optreden van de beste artiesten zoals Def Rhymz, Di-rect, G-Spott vs. José, Georgina, Jean, Jody Bernal, Juan Wells, Judith, Klubbheads, Milk Inc., Lauren, Lil Bow Wow, Replay, Sunclub, Sylver, Twarres en 3LW.

>> Veilingperikelen
Gisteren was het D-day voor de commerciële radiozenders. Toen vond het debat plaats over de verdeling/veiling van etherfrequenties. Radio 538 was met 5 man sterk afgereisd naar Den Haag. Naast Erik de Zwart was ook Rick van Velthuysen van de partij, die, met behulp van een ‘legale’ ietwat ruisende zender, de luisteraars op de hoogte hield van het laatste nieuws. Vanochtend zal er meer bekend worden gemaakt over de ‘soap’ van Den Haag.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama