Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NOS biedt Tour-nieuws via SMS

Het laatste nieuws uit en over de Tour is de komende weken letterlijk binnen handbereik. De NOS heeft speciaal voor de Tour de France een SMS-dienst ontwikkeld die toegankelijk is voor iedereen, ook in het buitenland. Het eerste SMS-bericht worden vandaag 7 juli om 16.00 uur verstuurd als de proloog in Duinkerken van start gaat.

Dagelijks biedt deze SMS-dienst het algemene Tournieuws, de etappe-uitslag, het algemeen klassement, de doorkomsten op de grote cols in de bergetappes en een overzicht van de truidragers.

Abonneren op deze SMS-dienst kan via de speciale Tour-site van de NOS. Tourfanatici kunnen zich abonneren op ál het nieuws dat via de SMS-dienst wordt verstuurd, de mindere fanatieke Tourliefhebbers kunnen ook kiezen voor één van de nieuwscategorieën, zoals de etappe-winnaar of het algemeen klassement.

Ook zonder abonnement is het mogelijk het laatste Tournieuws te ontvangen via SMS, namelijk door zelf een SMS-bericht te versturen naar het telefoonnummer 2002. (M)

Gerelateerde berichten